Zaposlitev

Podjetje FENOLIT d. d. je s 65 letno tradicijo s področja proizvodnje in izdelovanja sintetičnih mas, lepil in smol, visoko tehnološko hitro rastoče podjetje ter mednarodno priznano po svoji inovativnosti. Z vlaganjem v razvoj in tehnologijo, procesna znanja in avtomatizacijo proizvodnje, gradimo inovativne, visoko kvalitetne proizvode. Skupaj z motiviranimi in strokovno usposobljenimi zaposlenimi vsakoletno dosegamo zastavljene cilje ter  tako tvorimo zdravo in stabilno okolje za nenehno osebno kot tudi poslovno rast.

Iščete nove karierne priložnosti? Možnosti za nadaljnji razvoj vašega znanja in osebne rasti? Pripravljeni smo na sodelovanje s perspektivnim kadrom na vseh poslovnih segmentih. Kandidatom nudimo urejeno in stimulativno delovno okolje, ki spodbuja povezovanje in kolegialnost, kreativno delo in možnost permanentnega izpopolnjevanja s področja dela.

Predstavitev vaših znanj in veščin z opisom vaših delovnih izkušenj lahko pošljete na e-mail naslov: kadrovska@fenolit.si. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.

OH